Producties On Going

Progimpex Pluche Knuffels en Kids Merchandise

De afgelopen maanden zijn een uitdaging geweest voor de FMCG branches, pretparken, themaparken, vakantieparken, indoor speeltuinen, evenementen, toerisme, promotionele campagnes…Via pers en media vernemen we wilde verhalen over China, toch al 20 jaar de grootste productie locatie voor onze pluche knuffels en merchandise producties.  Wij produceren ook in Europa naast onze eigen fabriek in China waar we een zeer strikte controle hebben over onze supply chain.  Daarom is de impact van de Corona pandemie voor PRGMPX beperkt gebleven.  Onze fabriek in China is vrij snel terug opgestart afgelopen maart.  Andere producties hebben we opgevangen in Europa.  Nieuwe audits en controles werden ondertussen uitgevoerd in alle productie faciliteiten. Dankzij een hechte samenwerking verlopen onze producties voor eind jaar voor PRGMPX quasi normaal. ‘Sharing is caring’ en een transparante communicatie helpt hieraan mee.

We hebben op vraag van Overheden ons productgamma uitgebreid met kwalitatieve mondmaskers en ontsmettingsdispensers.


In al onze productie faciliteiten hebben we diverse Corona hygiëne maatregelen ingevoerd. Onze werkers worden voorzien van mondmaskers, voldoende afstand, ontsmette machines, hygiënische sanitaire omgevingen.

We staan klaar om samen met u terug op te starten.

With Love, Sharing is caring!


Contacteer ons