PROGIMPEX

SUSTAINABILITY WIJ GEVEN OM MENS EN MILIEU

Let's Go On A Journey And Find Your SUSTAINABLE PARTNER

Wij geven om mens en milieu

Dit betekent dat we de volgende stap in onze productie zetten en dat we altijd op zoek zijn naar de beste milieuvriendelijkste oplossing.

Hoogwaardige en kwaliteitsvolle producten af leveren is het doel van Progimpex.

Shape

Wij produceren carbon neutraal en produceren volgens de meest ecologische normen

Contacteer ons voor meer details rond jouw project

Wij geven om mens en milieu

Progimpex Pluche Knuffels en Kids Merchandise
©All Rights Reserved-Van ontwerp, Illustraties tot een heus mascotte pluche knuffels

Geen plastic

Progimpex Pluche Knuffels en Kids Merchandise
©All Rights Reserved-Van ontwerp, Illustraties tot een heus mascotte pluche knuffels

Carbon Neutraal

Progimpex Pluche Knuffels en Kids Merchandise
©All Rights Reserved-Van ontwerp, Illustraties tot een heus mascotte pluche knuffels

COVID19

Progimpex Pluche Knuffels en Kids Merchandise
©All Rights Reserved-Van ontwerp, Illustraties tot een heus mascotte pluche knuffels

Kwalitatief mét CE en QC

Pluche Knuffels (alle karakters, tutteldoekjes, sleutelhangers).  Groene producties in snelle omlooptijd.
Fast sampling (3-5 dagen)

Voor alle bedrukte items gebruiken we ECO gecertificeerde inkten.
Strandlakens, slabbetjes, Tees, Caps, Mugs, Bottles, golfballen

Pluche, Puzzels, Boekjes, Handdoeken, Drinktassen....

Illustraties kunnen we gaan inzetten voor diverse kwalitatieve merch.

COVID19 Mondmaskers en Hygiënische Geldispensers

Wij produceren Mondmaskers (mét CE) FFP1, TYPEIIR, Stoffen mondmaskers.
Ook hygiënische teldispensers behoren tot het assortiment.  Veiligheid voor onze werkers, klanten, leveranciers en onszelf zijn prioritair.

Wij geven om mens en milieu

Bij Progimpex geven we om het milieu. Dit betekent dat we de volgende stap in onze productie zetten en dat we altijd op zoek zijn naar de beste milieuvriendelijkste oplossing. Hoogwaardige en kwaliteitsvolle producten af leveren is het doel van Progimpex. Na elke productie (eindcontrole) passeren alle producten de metaaldetector om te vermijden dat er ook maar één verloren stiknaald zou achterblijven. Sustainability is voor Progimpex veel meer dan topkwaliteit leveren. We hebben steeds respect voor mens en milieu. Wij hebben een Sedex, Coca Cola audit en diverse sociale audits. Progimpex richt zich op duurzame producten en duurzaamheid in de volledige productie keten.

Carbon neutraal - OEKOTEX

We produceren carbon neutraal. Textiel kunnen we produceren met CE gekeurde materialen, Oekotex Standard 100 of zelfs rPet materialen. Wij kunnen OEKO TEX gecertificeerd pluche speelgoed, handdoeken en fleece dekens aanbieden. De STANDARD 100 van OEKO-TEX® is een wereldwijd consistent, onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor onbewerkte, halffabrikaten en afgewerkte textielproducten op alle verwerkingsniveaus, evenals voor de gebruikte toebehoren.

Cloud, Mail, Skype, Covid19

Duurzaam betrouwbaar Wij geloven sterk in een volledig duurzaam beleid. Daarom proberen we zoveel mogelijk online te bestellen (mail, skype). Een zakelijk bezoek is natuurlijk nog steeds mogelijk, maar door onze transparantie kunnen we dit zo veel mogelijk beperken. Het afronden van online bestellingen en offertes betekent veel minder papierverbruik. Als we bedrukte documenten nodig hebben, verminderen we de inhoud en printen we aan beide zijden. Wij houden van u en onze natuur.

Geen Plastic

We verminderen plastic waar mogelijk en/of gebruiken stoffen van gerecycled plastic uit onze oceanen. Onze hang-tags zijn gemaakt van gerecycled papier. We gebruiken soja-inkten of inkten of basis van water. In plaats van plastic bevestigingsmiddelen om de hangtags te bevestigen, raden wij aan om PE- of PP-kunststof te gebruiken die het milieu het minst belasten, of katoenen touwtjes in plaats van plastic. Wij bieden rPET-stoffen van gerecycled plastic aan voor ons pluche speelgoed, rugzakken en tassen met koord (volledig in overeenstemming met de GRS-normen). Wij gebruiken altijd ftalaatvrij PVC. We verminderen het gebruik van kralen in pluche speelgoed en beginnen met het gebruik van regrind kralen (gemaakt van gerecycled materiaal). Het uiteindelijke doel is om al het plastic uit onze productie-eenheid te houden.

Bamboe ipv plastic bekers

Aan onze belangrijke klanten die vaak gebruik maken van kinderbekers, happy meals, raden wij onze Bamboe producten aan. De bekers, schalen en borden van bamboe kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Bamboe is een zeer snelgroeiende plant (3 jaar) in vergelijking met bomen, die er veel langer over doen om weer te groeien (30 jaar). Bamboe is voedsel- en vaatwasmachinebestendig. Bamboe is volledig biologisch afbreekbaar, composteerbaar en herbruikbaar. De rietjes die wij aanbieden worden gemaakt van (opnieuw te gebruiken) bamboe of (beschikbare) tarwe.

COVID19

In de nasleep en actuele situatie mbt de COVID19 pandemie nemen we alle opgelegde maatregelen zeer strikt zowel voor onze teamleden als ons zelf. Bij een bezoek aan uw bedrijf houden we graag de afstand 1,5m waar mogelijk en nemen de hygiëne maatregelen in acht. In onze fabriek en onze opslagplaats houden we rekening met de hygiëne: – handen wassen – dragen van mondmaskers – voldoende afstand tussen de werkers – machines worden gesteriliseerd (naalden, machines, werktafels, stoelen) – niemand betreedt de fabriek of opslagplaats (we handelen het meeste af aan de receptie) – lunch vindt plaats met de nodige sociale afstand, in een goed geventileerde ruimte of buiten – sanitaire voorzieningen worden ontsmet